Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Зрителят Михаил Василев написа до 7/8 тв: Регионален търговски

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Зрителят Михаил Василев написа до 7/8 тв: Регионален търговски
Коментари Харесай

Зрител към 7/8 ТВ: Фирмен партньор ми се жалва, че искал да рекламира при вас, но са го предупредили, че ще последват проверки

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Зрителят Михаил Василев написа до 7/8 тв: " Регионален търговски управител съм в комерсиална компания и наш сътрудник ми се жалва, че желал да популяризира в 7/8 тв, само че са го предизвестили, че ще последват инспекции от всички вероятни агенцийки и всевъзможни такива. "

 

" Ами да, за жалост, има компании, които популяризираха и им се случи тъкмо това ", удостовери водещият на предаването " Студио Хъ " Тошко Йорданов. " За повторно ми се случва. Когато правихме " Хъшове ", който си позволяваше да популяризира при нас, идваха там данъчните и му запечатваха складовете и по този начин по веригата, в този момент втори номер ", добави водещият. 

" Идваха един път " Строителен надзор " да ревизират и нас ", сподели посетител от студиото. 

" След това присъединяване - пригответе се ", отвърна Йорданов. " Ей тая страна..., както и да е, ще си я подредим, тези ще ги изтърпим, ще ги махнем и би трябвало да приключим с тях - прочувствено и политически приказвам ", добави той. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР